Generica GENERICA Vitamin K2
Vitamíny a minerály GENERICA Vitamin K2
Značka: Generica

GENERICA Vitamin K2

Vitamíny a minerály Generica

Vitamín k je v skutočnosti skupinou vitamínov rozpustných v tukoch. Najdôležitejšími sú vitamíny k1 a k2. Vitamín k1 (fylochinón) je v zelenej listovej zelenine, ale zle sa vstrebáva, má krátku biolog... Viac informácií

Doprava: od 1,99 EUR (ZADARMO pri nákupe nad 29,90 EUR)
Ponuka platná k 9.3.2021

8,79 EUR
Na sklade

Vitamín k je v skutočnosti skupinou vitamínov rozpustných v tukoch. Najdôležitejšími sú vitamíny k1 a k2. Vitamín k1 (fylochinón) je v zelenej listovej zelenine, ale zle sa vstrebáva, má krátku biologickú dostupnosť a prevažne zostáva v pečeni. Vitamín k2 (menachinón) vytvárajú v zdravom črevnom prostredí baktérie, ale väčšina odchádza stolicou. Z potravín je najbohatším zdrojom vitamínu k2 tradičné japonské jedlo natto vyrobené z fermentovaných varených sójových bôbov. Vitamín k2 je málo prítomný v jedle typickom pre západnú spoločnosť. Upozornenie: poraďte sa so svojím lekárom pred použitím, ak užívate lieky na riedenie krvi. Viac informácií...

Doplnky výživy / Vitamíny a minerály

Doplnky výživy a Vitamíny a minerály Generica

 Generica

Vitamín k je v skutočnosti skupinou vitamínov rozpustných v tukoch. Najdôležitejšími sú vitamíny k1 a k2. Vitamín k1 (fylochinón) je v zelenej listovej zelenine, ale zle sa vstrebáva, má krátku biologickú dostupnosť a prevažne zostáva v pečeni. Vitamín k2 (menachinón) vytvárajú v zdravom črevnom prostredí baktérie, ale väčšina odchádza stolicou. Z potravín je najbohatším zdrojom vitamínu k2 tradičné japonské jedlo natto vyrobené z fermentovaných varených sójových bôbov. Vitamín k2 je málo prítomný v jedle typickom pre západnú spoločnosť. Upozornenie: poraďte sa so svojím lekárom pred použitím, ak užívate lieky na riedenie krvi. Viac informácií...
4,79 EUR
Detail
Vitamín k je v skutočnosti skupinou vitamínov rozpustných v tukoch. Najdôležitejšími sú vitamíny k1 a k2. Vitamín k1 (fylochinón) je v zelenej listovej zelenine, ale zle sa vstrebáva, má krátku biologickú dostupnosť a prevažne zostáva v pečeni. Vitamín k2 (menachinón) vytvárajú v zdravom črevnom prostredí baktérie, ale väčšina odchádza stolicou. Z potravín je najbohatším zdrojom vitamínu k2 tradičné japonské jedlo natto vyrobené z fermentovaných varených sójových bôbov. Vitamín k2 je málo prítomný v jedle typickom pre západnú spoločnosť. Upozornenie: poraďte sa so svojím lekárom pred použitím, ak užívate lieky na riedenie krvi. Viac informácií...
8,19 EUR
Detail
Vitamín k je v skutočnosti skupinou vitamínov rozpustných v tukoch. Najdôležitejšími sú vitamíny k1 a k2. Vitamín k1 (fylochinón) je v zelenej listovej zelenine, ale zle sa vstrebáva, má krátku biologickú dostupnosť a prevažne zostáva v pečeni. Vitamín k2 (menachinón) vytvárajú v zdravom črevnom prostredí baktérie, ale väčšina odchádza stolicou. Z potravín je najbohatším zdrojom vitamínu k2 tradičné japonské jedlo natto vyrobené z fermentovaných varených sójových bôbov. Vitamín k2 je málo prítomný v jedle typickom pre západnú spoločnosť. Upozornenie: poraďte sa so svojím lekárom pred použitím, ak užívate lieky na riedenie krvi. Viac informácií...
13,79 EUR
Detail
Vitamín k je v skutočnosti skupinou vitamínov rozpustných v tukoch. Najdôležitejšími sú vitamíny k1 a k2. Vitamín k1 (fylochinón) je v zelenej listovej zelenine, ale zle sa vstrebáva, má krátku biologickú dostupnosť a prevažne zostáva v pečeni. Vitamín k2 (menachinón) vytvárajú v zdravom črevnom prostredí baktérie, ale väčšina odchádza stolicou. Z potravín je najbohatším zdrojom vitamínu k2 tradičné japonské jedlo natto vyrobené z fermentovaných varených sójových bôbov. Vitamín k2 je málo prítomný v jedle typickom pre západnú spoločnosť. Upozornenie: poraďte sa so svojím lekárom pred použitím, ak užívate lieky na riedenie krvi. Viac informácií...
17,89 EUR
Detail
Vitamín k je v skutočnosti skupinou vitamínov rozpustných v tukoch. Najdôležitejšími sú vitamíny k1 a k2. Vitamín k1 (fylochinón) je v zelenej listovej zelenine, ale zle sa vstrebáva, má krátku biologickú dostupnosť a prevažne zostáva v pečeni. Vitamín k2 (menachinón) vytvárajú v zdravom črevnom prostredí baktérie, ale väčšina odchádza stolicou. Z potravín je najbohatším zdrojom vitamínu k2 tradičné japonské jedlo natto vyrobené z fermentovaných varených sójových bôbov. Vitamín k2 je málo prítomný v jedle typickom pre západnú spoločnosť. Upozornenie: poraďte sa so svojím lekárom pred použitím, ak užívate lieky na riedenie krvi. Viac informácií...
18,19 EUR
Detail
Vitamín k je v skutočnosti skupinou vitamínov rozpustných v tukoch. Najdôležitejšími sú vitamíny k1 a k2. Vitamín k1 (fylochinón) je v zelenej listovej zelenine, ale zle sa vstrebáva, má krátku biologickú dostupnosť a prevažne zostáva v pečeni. Vitamín k2 (menachinón) vytvárajú v zdravom črevnom prostredí baktérie, ale väčšina odchádza stolicou. Z potravín je najbohatším zdrojom vitamínu k2 tradičné japonské jedlo natto vyrobené z fermentovaných varených sójových bôbov. Vitamín k2 je málo prítomný v jedle typickom pre západnú spoločnosť. Upozornenie: poraďte sa so svojím lekárom pred použitím, ak užívate lieky na riedenie krvi. Viac informácií...
18,99 EUR
Detail
Vitamín k je v skutočnosti skupinou vitamínov rozpustných v tukoch. Najdôležitejšími sú vitamíny k1 a k2. Vitamín k1 (fylochinón) je v zelenej listovej zelenine, ale zle sa vstrebáva, má krátku biologickú dostupnosť a prevažne zostáva v pečeni. Vitamín k2 (menachinón) vytvárajú v zdravom črevnom prostredí baktérie, ale väčšina odchádza stolicou. Z potravín je najbohatším zdrojom vitamínu k2 tradičné japonské jedlo natto vyrobené z fermentovaných varených sójových bôbov. Vitamín k2 je málo prítomný v jedle typickom pre západnú spoločnosť. Upozornenie: poraďte sa so svojím lekárom pred použitím, ak užívate lieky na riedenie krvi. Viac informácií...
11,49 EUR
Detail
Vitamín k je v skutočnosti skupinou vitamínov rozpustných v tukoch. Najdôležitejšími sú vitamíny k1 a k2. Vitamín k1 (fylochinón) je v zelenej listovej zelenine, ale zle sa vstrebáva, má krátku biologickú dostupnosť a prevažne zostáva v pečeni. Vitamín k2 (menachinón) vytvárajú v zdravom črevnom prostredí baktérie, ale väčšina odchádza stolicou. Z potravín je najbohatším zdrojom vitamínu k2 tradičné japonské jedlo natto vyrobené z fermentovaných varených sójových bôbov. Vitamín k2 je málo prítomný v jedle typickom pre západnú spoločnosť. Upozornenie: poraďte sa so svojím lekárom pred použitím, ak užívate lieky na riedenie krvi. Viac informácií...
37,29 EUR
Detail
Vitamín k je v skutočnosti skupinou vitamínov rozpustných v tukoch. Najdôležitejšími sú vitamíny k1 a k2. Vitamín k1 (fylochinón) je v zelenej listovej zelenine, ale zle sa vstrebáva, má krátku biologickú dostupnosť a prevažne zostáva v pečeni. Vitamín k2 (menachinón) vytvárajú v zdravom črevnom prostredí baktérie, ale väčšina odchádza stolicou. Z potravín je najbohatším zdrojom vitamínu k2 tradičné japonské jedlo natto vyrobené z fermentovaných varených sójových bôbov. Vitamín k2 je málo prítomný v jedle typickom pre západnú spoločnosť. Upozornenie: poraďte sa so svojím lekárom pred použitím, ak užívate lieky na riedenie krvi. Viac informácií...
14,99 EUR
Detail
Vitamín k je v skutočnosti skupinou vitamínov rozpustných v tukoch. Najdôležitejšími sú vitamíny k1 a k2. Vitamín k1 (fylochinón) je v zelenej listovej zelenine, ale zle sa vstrebáva, má krátku biologickú dostupnosť a prevažne zostáva v pečeni. Vitamín k2 (menachinón) vytvárajú v zdravom črevnom prostredí baktérie, ale väčšina odchádza stolicou. Z potravín je najbohatším zdrojom vitamínu k2 tradičné japonské jedlo natto vyrobené z fermentovaných varených sójových bôbov. Vitamín k2 je málo prítomný v jedle typickom pre západnú spoločnosť. Upozornenie: poraďte sa so svojím lekárom pred použitím, ak užívate lieky na riedenie krvi. Viac informácií...
14,99 EUR
Detail
Vitamín k je v skutočnosti skupinou vitamínov rozpustných v tukoch. Najdôležitejšími sú vitamíny k1 a k2. Vitamín k1 (fylochinón) je v zelenej listovej zelenine, ale zle sa vstrebáva, má krátku biologickú dostupnosť a prevažne zostáva v pečeni. Vitamín k2 (menachinón) vytvárajú v zdravom črevnom prostredí baktérie, ale väčšina odchádza stolicou. Z potravín je najbohatším zdrojom vitamínu k2 tradičné japonské jedlo natto vyrobené z fermentovaných varených sójových bôbov. Vitamín k2 je málo prítomný v jedle typickom pre západnú spoločnosť. Upozornenie: poraďte sa so svojím lekárom pred použitím, ak užívate lieky na riedenie krvi. Viac informácií...
34,49 EUR
Detail
Vitamín k je v skutočnosti skupinou vitamínov rozpustných v tukoch. Najdôležitejšími sú vitamíny k1 a k2. Vitamín k1 (fylochinón) je v zelenej listovej zelenine, ale zle sa vstrebáva, má krátku biologickú dostupnosť a prevažne zostáva v pečeni. Vitamín k2 (menachinón) vytvárajú v zdravom črevnom prostredí baktérie, ale väčšina odchádza stolicou. Z potravín je najbohatším zdrojom vitamínu k2 tradičné japonské jedlo natto vyrobené z fermentovaných varených sójových bôbov. Vitamín k2 je málo prítomný v jedle typickom pre západnú spoločnosť. Upozornenie: poraďte sa so svojím lekárom pred použitím, ak užívate lieky na riedenie krvi. Viac informácií...
4,69 EUR
Detail
Vitamín k je v skutočnosti skupinou vitamínov rozpustných v tukoch. Najdôležitejšími sú vitamíny k1 a k2. Vitamín k1 (fylochinón) je v zelenej listovej zelenine, ale zle sa vstrebáva, má krátku biologickú dostupnosť a prevažne zostáva v pečeni. Vitamín k2 (menachinón) vytvárajú v zdravom črevnom prostredí baktérie, ale väčšina odchádza stolicou. Z potravín je najbohatším zdrojom vitamínu k2 tradičné japonské jedlo natto vyrobené z fermentovaných varených sójových bôbov. Vitamín k2 je málo prítomný v jedle typickom pre západnú spoločnosť. Upozornenie: poraďte sa so svojím lekárom pred použitím, ak užívate lieky na riedenie krvi. Viac informácií...
13,19 EUR
Detail
Vitamín k je v skutočnosti skupinou vitamínov rozpustných v tukoch. Najdôležitejšími sú vitamíny k1 a k2. Vitamín k1 (fylochinón) je v zelenej listovej zelenine, ale zle sa vstrebáva, má krátku biologickú dostupnosť a prevažne zostáva v pečeni. Vitamín k2 (menachinón) vytvárajú v zdravom črevnom prostredí baktérie, ale väčšina odchádza stolicou. Z potravín je najbohatším zdrojom vitamínu k2 tradičné japonské jedlo natto vyrobené z fermentovaných varených sójových bôbov. Vitamín k2 je málo prítomný v jedle typickom pre západnú spoločnosť. Upozornenie: poraďte sa so svojím lekárom pred použitím, ak užívate lieky na riedenie krvi. Viac informácií...
5,99 EUR
Detail
Vitamín k je v skutočnosti skupinou vitamínov rozpustných v tukoch. Najdôležitejšími sú vitamíny k1 a k2. Vitamín k1 (fylochinón) je v zelenej listovej zelenine, ale zle sa vstrebáva, má krátku biologickú dostupnosť a prevažne zostáva v pečeni. Vitamín k2 (menachinón) vytvárajú v zdravom črevnom prostredí baktérie, ale väčšina odchádza stolicou. Z potravín je najbohatším zdrojom vitamínu k2 tradičné japonské jedlo natto vyrobené z fermentovaných varených sójových bôbov. Vitamín k2 je málo prítomný v jedle typickom pre západnú spoločnosť. Upozornenie: poraďte sa so svojím lekárom pred použitím, ak užívate lieky na riedenie krvi. Viac informácií...
10,19 EUR
Detail
Vitamín k je v skutočnosti skupinou vitamínov rozpustných v tukoch. Najdôležitejšími sú vitamíny k1 a k2. Vitamín k1 (fylochinón) je v zelenej listovej zelenine, ale zle sa vstrebáva, má krátku biologickú dostupnosť a prevažne zostáva v pečeni. Vitamín k2 (menachinón) vytvárajú v zdravom črevnom prostredí baktérie, ale väčšina odchádza stolicou. Z potravín je najbohatším zdrojom vitamínu k2 tradičné japonské jedlo natto vyrobené z fermentovaných varených sójových bôbov. Vitamín k2 je málo prítomný v jedle typickom pre západnú spoločnosť. Upozornenie: poraďte sa so svojím lekárom pred použitím, ak užívate lieky na riedenie krvi. Viac informácií...
5,49 EUR
Detail
Vitamín k je v skutočnosti skupinou vitamínov rozpustných v tukoch. Najdôležitejšími sú vitamíny k1 a k2. Vitamín k1 (fylochinón) je v zelenej listovej zelenine, ale zle sa vstrebáva, má krátku biologickú dostupnosť a prevažne zostáva v pečeni. Vitamín k2 (menachinón) vytvárajú v zdravom črevnom prostredí baktérie, ale väčšina odchádza stolicou. Z potravín je najbohatším zdrojom vitamínu k2 tradičné japonské jedlo natto vyrobené z fermentovaných varených sójových bôbov. Vitamín k2 je málo prítomný v jedle typickom pre západnú spoločnosť. Upozornenie: poraďte sa so svojím lekárom pred použitím, ak užívate lieky na riedenie krvi. Viac informácií...
9,99 EUR
Detail
Vitamín k je v skutočnosti skupinou vitamínov rozpustných v tukoch. Najdôležitejšími sú vitamíny k1 a k2. Vitamín k1 (fylochinón) je v zelenej listovej zelenine, ale zle sa vstrebáva, má krátku biologickú dostupnosť a prevažne zostáva v pečeni. Vitamín k2 (menachinón) vytvárajú v zdravom črevnom prostredí baktérie, ale väčšina odchádza stolicou. Z potravín je najbohatším zdrojom vitamínu k2 tradičné japonské jedlo natto vyrobené z fermentovaných varených sójových bôbov. Vitamín k2 je málo prítomný v jedle typickom pre západnú spoločnosť. Upozornenie: poraďte sa so svojím lekárom pred použitím, ak užívate lieky na riedenie krvi. Viac informácií...
21,99 EUR
Detail
Vitamín k je v skutočnosti skupinou vitamínov rozpustných v tukoch. Najdôležitejšími sú vitamíny k1 a k2. Vitamín k1 (fylochinón) je v zelenej listovej zelenine, ale zle sa vstrebáva, má krátku biologickú dostupnosť a prevažne zostáva v pečeni. Vitamín k2 (menachinón) vytvárajú v zdravom črevnom prostredí baktérie, ale väčšina odchádza stolicou. Z potravín je najbohatším zdrojom vitamínu k2 tradičné japonské jedlo natto vyrobené z fermentovaných varených sójových bôbov. Vitamín k2 je málo prítomný v jedle typickom pre západnú spoločnosť. Upozornenie: poraďte sa so svojím lekárom pred použitím, ak užívate lieky na riedenie krvi. Viac informácií...
10,69 EUR
Detail
Vitamín k je v skutočnosti skupinou vitamínov rozpustných v tukoch. Najdôležitejšími sú vitamíny k1 a k2. Vitamín k1 (fylochinón) je v zelenej listovej zelenine, ale zle sa vstrebáva, má krátku biologickú dostupnosť a prevažne zostáva v pečeni. Vitamín k2 (menachinón) vytvárajú v zdravom črevnom prostredí baktérie, ale väčšina odchádza stolicou. Z potravín je najbohatším zdrojom vitamínu k2 tradičné japonské jedlo natto vyrobené z fermentovaných varených sójových bôbov. Vitamín k2 je málo prítomný v jedle typickom pre západnú spoločnosť. Upozornenie: poraďte sa so svojím lekárom pred použitím, ak užívate lieky na riedenie krvi. Viac informácií...
11,19 EUR
Detail
Vitamín k je v skutočnosti skupinou vitamínov rozpustných v tukoch. Najdôležitejšími sú vitamíny k1 a k2. Vitamín k1 (fylochinón) je v zelenej listovej zelenine, ale zle sa vstrebáva, má krátku biologickú dostupnosť a prevažne zostáva v pečeni. Vitamín k2 (menachinón) vytvárajú v zdravom črevnom prostredí baktérie, ale väčšina odchádza stolicou. Z potravín je najbohatším zdrojom vitamínu k2 tradičné japonské jedlo natto vyrobené z fermentovaných varených sójových bôbov. Vitamín k2 je málo prítomný v jedle typickom pre západnú spoločnosť. Upozornenie: poraďte sa so svojím lekárom pred použitím, ak užívate lieky na riedenie krvi. Viac informácií...
8,99 EUR
Detail
Vitamín k je v skutočnosti skupinou vitamínov rozpustných v tukoch. Najdôležitejšími sú vitamíny k1 a k2. Vitamín k1 (fylochinón) je v zelenej listovej zelenine, ale zle sa vstrebáva, má krátku biologickú dostupnosť a prevažne zostáva v pečeni. Vitamín k2 (menachinón) vytvárajú v zdravom črevnom prostredí baktérie, ale väčšina odchádza stolicou. Z potravín je najbohatším zdrojom vitamínu k2 tradičné japonské jedlo natto vyrobené z fermentovaných varených sójových bôbov. Vitamín k2 je málo prítomný v jedle typickom pre západnú spoločnosť. Upozornenie: poraďte sa so svojím lekárom pred použitím, ak užívate lieky na riedenie krvi. Viac informácií...
12,99 EUR
Detail
Vitamín k je v skutočnosti skupinou vitamínov rozpustných v tukoch. Najdôležitejšími sú vitamíny k1 a k2. Vitamín k1 (fylochinón) je v zelenej listovej zelenine, ale zle sa vstrebáva, má krátku biologickú dostupnosť a prevažne zostáva v pečeni. Vitamín k2 (menachinón) vytvárajú v zdravom črevnom prostredí baktérie, ale väčšina odchádza stolicou. Z potravín je najbohatším zdrojom vitamínu k2 tradičné japonské jedlo natto vyrobené z fermentovaných varených sójových bôbov. Vitamín k2 je málo prítomný v jedle typickom pre západnú spoločnosť. Upozornenie: poraďte sa so svojím lekárom pred použitím, ak užívate lieky na riedenie krvi. Viac informácií...
10,89 EUR
Detail
Vitamín k je v skutočnosti skupinou vitamínov rozpustných v tukoch. Najdôležitejšími sú vitamíny k1 a k2. Vitamín k1 (fylochinón) je v zelenej listovej zelenine, ale zle sa vstrebáva, má krátku biologickú dostupnosť a prevažne zostáva v pečeni. Vitamín k2 (menachinón) vytvárajú v zdravom črevnom prostredí baktérie, ale väčšina odchádza stolicou. Z potravín je najbohatším zdrojom vitamínu k2 tradičné japonské jedlo natto vyrobené z fermentovaných varených sójových bôbov. Vitamín k2 je málo prítomný v jedle typickom pre západnú spoločnosť. Upozornenie: poraďte sa so svojím lekárom pred použitím, ak užívate lieky na riedenie krvi. Viac informácií...
14,39 EUR
Detail
Vitamín k je v skutočnosti skupinou vitamínov rozpustných v tukoch. Najdôležitejšími sú vitamíny k1 a k2. Vitamín k1 (fylochinón) je v zelenej listovej zelenine, ale zle sa vstrebáva, má krátku biologickú dostupnosť a prevažne zostáva v pečeni. Vitamín k2 (menachinón) vytvárajú v zdravom črevnom prostredí baktérie, ale väčšina odchádza stolicou. Z potravín je najbohatším zdrojom vitamínu k2 tradičné japonské jedlo natto vyrobené z fermentovaných varených sójových bôbov. Vitamín k2 je málo prítomný v jedle typickom pre západnú spoločnosť. Upozornenie: poraďte sa so svojím lekárom pred použitím, ak užívate lieky na riedenie krvi. Viac informácií...
7,99 EUR
Detail
Vitamín k je v skutočnosti skupinou vitamínov rozpustných v tukoch. Najdôležitejšími sú vitamíny k1 a k2. Vitamín k1 (fylochinón) je v zelenej listovej zelenine, ale zle sa vstrebáva, má krátku biologickú dostupnosť a prevažne zostáva v pečeni. Vitamín k2 (menachinón) vytvárajú v zdravom črevnom prostredí baktérie, ale väčšina odchádza stolicou. Z potravín je najbohatším zdrojom vitamínu k2 tradičné japonské jedlo natto vyrobené z fermentovaných varených sójových bôbov. Vitamín k2 je málo prítomný v jedle typickom pre západnú spoločnosť. Upozornenie: poraďte sa so svojím lekárom pred použitím, ak užívate lieky na riedenie krvi. Viac informácií...
5,99 EUR
Detail
Vitamín k je v skutočnosti skupinou vitamínov rozpustných v tukoch. Najdôležitejšími sú vitamíny k1 a k2. Vitamín k1 (fylochinón) je v zelenej listovej zelenine, ale zle sa vstrebáva, má krátku biologickú dostupnosť a prevažne zostáva v pečeni. Vitamín k2 (menachinón) vytvárajú v zdravom črevnom prostredí baktérie, ale väčšina odchádza stolicou. Z potravín je najbohatším zdrojom vitamínu k2 tradičné japonské jedlo natto vyrobené z fermentovaných varených sójových bôbov. Vitamín k2 je málo prítomný v jedle typickom pre západnú spoločnosť. Upozornenie: poraďte sa so svojím lekárom pred použitím, ak užívate lieky na riedenie krvi. Viac informácií...
8,29 EUR
Detail
Vitamín k je v skutočnosti skupinou vitamínov rozpustných v tukoch. Najdôležitejšími sú vitamíny k1 a k2. Vitamín k1 (fylochinón) je v zelenej listovej zelenine, ale zle sa vstrebáva, má krátku biologickú dostupnosť a prevažne zostáva v pečeni. Vitamín k2 (menachinón) vytvárajú v zdravom črevnom prostredí baktérie, ale väčšina odchádza stolicou. Z potravín je najbohatším zdrojom vitamínu k2 tradičné japonské jedlo natto vyrobené z fermentovaných varených sójových bôbov. Vitamín k2 je málo prítomný v jedle typickom pre západnú spoločnosť. Upozornenie: poraďte sa so svojím lekárom pred použitím, ak užívate lieky na riedenie krvi. Viac informácií...
4,19 EUR
Detail
Vitamín k je v skutočnosti skupinou vitamínov rozpustných v tukoch. Najdôležitejšími sú vitamíny k1 a k2. Vitamín k1 (fylochinón) je v zelenej listovej zelenine, ale zle sa vstrebáva, má krátku biologickú dostupnosť a prevažne zostáva v pečeni. Vitamín k2 (menachinón) vytvárajú v zdravom črevnom prostredí baktérie, ale väčšina odchádza stolicou. Z potravín je najbohatším zdrojom vitamínu k2 tradičné japonské jedlo natto vyrobené z fermentovaných varených sójových bôbov. Vitamín k2 je málo prítomný v jedle typickom pre západnú spoločnosť. Upozornenie: poraďte sa so svojím lekárom pred použitím, ak užívate lieky na riedenie krvi. Viac informácií...
14,29 EUR
Detail
Vitamín k je v skutočnosti skupinou vitamínov rozpustných v tukoch. Najdôležitejšími sú vitamíny k1 a k2. Vitamín k1 (fylochinón) je v zelenej listovej zelenine, ale zle sa vstrebáva, má krátku biologickú dostupnosť a prevažne zostáva v pečeni. Vitamín k2 (menachinón) vytvárajú v zdravom črevnom prostredí baktérie, ale väčšina odchádza stolicou. Z potravín je najbohatším zdrojom vitamínu k2 tradičné japonské jedlo natto vyrobené z fermentovaných varených sójových bôbov. Vitamín k2 je málo prítomný v jedle typickom pre západnú spoločnosť. Upozornenie: poraďte sa so svojím lekárom pred použitím, ak užívate lieky na riedenie krvi. Viac informácií...
5,79 EUR
Detail
Vitamín k je v skutočnosti skupinou vitamínov rozpustných v tukoch. Najdôležitejšími sú vitamíny k1 a k2. Vitamín k1 (fylochinón) je v zelenej listovej zelenine, ale zle sa vstrebáva, má krátku biologickú dostupnosť a prevažne zostáva v pečeni. Vitamín k2 (menachinón) vytvárajú v zdravom črevnom prostredí baktérie, ale väčšina odchádza stolicou. Z potravín je najbohatším zdrojom vitamínu k2 tradičné japonské jedlo natto vyrobené z fermentovaných varených sójových bôbov. Vitamín k2 je málo prítomný v jedle typickom pre západnú spoločnosť. Upozornenie: poraďte sa so svojím lekárom pred použitím, ak užívate lieky na riedenie krvi. Viac informácií...
16,69 EUR
Detail
Vitamín k je v skutočnosti skupinou vitamínov rozpustných v tukoch. Najdôležitejšími sú vitamíny k1 a k2. Vitamín k1 (fylochinón) je v zelenej listovej zelenine, ale zle sa vstrebáva, má krátku biologickú dostupnosť a prevažne zostáva v pečeni. Vitamín k2 (menachinón) vytvárajú v zdravom črevnom prostredí baktérie, ale väčšina odchádza stolicou. Z potravín je najbohatším zdrojom vitamínu k2 tradičné japonské jedlo natto vyrobené z fermentovaných varených sójových bôbov. Vitamín k2 je málo prítomný v jedle typickom pre západnú spoločnosť. Upozornenie: poraďte sa so svojím lekárom pred použitím, ak užívate lieky na riedenie krvi. Viac informácií...
14,79 EUR
Detail
Vitamín k je v skutočnosti skupinou vitamínov rozpustných v tukoch. Najdôležitejšími sú vitamíny k1 a k2. Vitamín k1 (fylochinón) je v zelenej listovej zelenine, ale zle sa vstrebáva, má krátku biologickú dostupnosť a prevažne zostáva v pečeni. Vitamín k2 (menachinón) vytvárajú v zdravom črevnom prostredí baktérie, ale väčšina odchádza stolicou. Z potravín je najbohatším zdrojom vitamínu k2 tradičné japonské jedlo natto vyrobené z fermentovaných varených sójových bôbov. Vitamín k2 je málo prítomný v jedle typickom pre západnú spoločnosť. Upozornenie: poraďte sa so svojím lekárom pred použitím, ak užívate lieky na riedenie krvi. Viac informácií...
8,99 EUR
Detail
Vitamín k je v skutočnosti skupinou vitamínov rozpustných v tukoch. Najdôležitejšími sú vitamíny k1 a k2. Vitamín k1 (fylochinón) je v zelenej listovej zelenine, ale zle sa vstrebáva, má krátku biologickú dostupnosť a prevažne zostáva v pečeni. Vitamín k2 (menachinón) vytvárajú v zdravom črevnom prostredí baktérie, ale väčšina odchádza stolicou. Z potravín je najbohatším zdrojom vitamínu k2 tradičné japonské jedlo natto vyrobené z fermentovaných varených sójových bôbov. Vitamín k2 je málo prítomný v jedle typickom pre západnú spoločnosť. Upozornenie: poraďte sa so svojím lekárom pred použitím, ak užívate lieky na riedenie krvi. Viac informácií...
10,69 EUR
Detail
Vitamín k je v skutočnosti skupinou vitamínov rozpustných v tukoch. Najdôležitejšími sú vitamíny k1 a k2. Vitamín k1 (fylochinón) je v zelenej listovej zelenine, ale zle sa vstrebáva, má krátku biologickú dostupnosť a prevažne zostáva v pečeni. Vitamín k2 (menachinón) vytvárajú v zdravom črevnom prostredí baktérie, ale väčšina odchádza stolicou. Z potravín je najbohatším zdrojom vitamínu k2 tradičné japonské jedlo natto vyrobené z fermentovaných varených sójových bôbov. Vitamín k2 je málo prítomný v jedle typickom pre západnú spoločnosť. Upozornenie: poraďte sa so svojím lekárom pred použitím, ak užívate lieky na riedenie krvi. Viac informácií...
6,29 EUR
Detail
Vitamín k je v skutočnosti skupinou vitamínov rozpustných v tukoch. Najdôležitejšími sú vitamíny k1 a k2. Vitamín k1 (fylochinón) je v zelenej listovej zelenine, ale zle sa vstrebáva, má krátku biologickú dostupnosť a prevažne zostáva v pečeni. Vitamín k2 (menachinón) vytvárajú v zdravom črevnom prostredí baktérie, ale väčšina odchádza stolicou. Z potravín je najbohatším zdrojom vitamínu k2 tradičné japonské jedlo natto vyrobené z fermentovaných varených sójových bôbov. Vitamín k2 je málo prítomný v jedle typickom pre západnú spoločnosť. Upozornenie: poraďte sa so svojím lekárom pred použitím, ak užívate lieky na riedenie krvi. Viac informácií...
8,79 EUR
Detail
Vitamín k je v skutočnosti skupinou vitamínov rozpustných v tukoch. Najdôležitejšími sú vitamíny k1 a k2. Vitamín k1 (fylochinón) je v zelenej listovej zelenine, ale zle sa vstrebáva, má krátku biologickú dostupnosť a prevažne zostáva v pečeni. Vitamín k2 (menachinón) vytvárajú v zdravom črevnom prostredí baktérie, ale väčšina odchádza stolicou. Z potravín je najbohatším zdrojom vitamínu k2 tradičné japonské jedlo natto vyrobené z fermentovaných varených sójových bôbov. Vitamín k2 je málo prítomný v jedle typickom pre západnú spoločnosť. Upozornenie: poraďte sa so svojím lekárom pred použitím, ak užívate lieky na riedenie krvi. Viac informácií...
13,99 EUR
Detail
Vitamín k je v skutočnosti skupinou vitamínov rozpustných v tukoch. Najdôležitejšími sú vitamíny k1 a k2. Vitamín k1 (fylochinón) je v zelenej listovej zelenine, ale zle sa vstrebáva, má krátku biologickú dostupnosť a prevažne zostáva v pečeni. Vitamín k2 (menachinón) vytvárajú v zdravom črevnom prostredí baktérie, ale väčšina odchádza stolicou. Z potravín je najbohatším zdrojom vitamínu k2 tradičné japonské jedlo natto vyrobené z fermentovaných varených sójových bôbov. Vitamín k2 je málo prítomný v jedle typickom pre západnú spoločnosť. Upozornenie: poraďte sa so svojím lekárom pred použitím, ak užívate lieky na riedenie krvi. Viac informácií...
1,99 EUR
Detail
Vitamín k je v skutočnosti skupinou vitamínov rozpustných v tukoch. Najdôležitejšími sú vitamíny k1 a k2. Vitamín k1 (fylochinón) je v zelenej listovej zelenine, ale zle sa vstrebáva, má krátku biologickú dostupnosť a prevažne zostáva v pečeni. Vitamín k2 (menachinón) vytvárajú v zdravom črevnom prostredí baktérie, ale väčšina odchádza stolicou. Z potravín je najbohatším zdrojom vitamínu k2 tradičné japonské jedlo natto vyrobené z fermentovaných varených sójových bôbov. Vitamín k2 je málo prítomný v jedle typickom pre západnú spoločnosť. Upozornenie: poraďte sa so svojím lekárom pred použitím, ak užívate lieky na riedenie krvi. Viac informácií...
4,79 EUR
Detail
Vitamín k je v skutočnosti skupinou vitamínov rozpustných v tukoch. Najdôležitejšími sú vitamíny k1 a k2. Vitamín k1 (fylochinón) je v zelenej listovej zelenine, ale zle sa vstrebáva, má krátku biologickú dostupnosť a prevažne zostáva v pečeni. Vitamín k2 (menachinón) vytvárajú v zdravom črevnom prostredí baktérie, ale väčšina odchádza stolicou. Z potravín je najbohatším zdrojom vitamínu k2 tradičné japonské jedlo natto vyrobené z fermentovaných varených sójových bôbov. Vitamín k2 je málo prítomný v jedle typickom pre západnú spoločnosť. Upozornenie: poraďte sa so svojím lekárom pred použitím, ak užívate lieky na riedenie krvi. Viac informácií...
4,79 EUR
Detail
Hore